Απολύμανση αέρα χωρίς τη χρήση χημικών

Απολυμαίνει τον αέρα του δωματίου απλά,γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς την χρήση χημικών.

Με την σχεδόν αθόρυβη λειτουργία της συσκευής ο αέρας στο χώρο ανακυκλώνεται συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του ιικού φορτίου. Με την υψηλή τους ποιότητα και τον μοντέρνο καλαίσθητο σχεδιασμό τους, οι συσκευές Mediq X Plus ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είναι κατάλληλες σε ιατρεία κ.τ.λ. Οι συσκευές είναι εύκολες στην χρήση και οι λάμπες UV-C που χρησιμοποιούν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Mediq X Plus: Η λύση για την απολύμανση του αέρα των εσωτερικών χώρων. Οι ιοί ή τα βακτήρια και άλλοι μικροοργανισμοί απλώνονται στον αέρα μέσω μικρών σταγονιδίων. Εκεί μπορούν να επιβιώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο. Ιδιαίτερα σε χώρους με πολύ κόσμο όπως χώροι αναμονής,γυμναστήρια,γραφεία, κ.τ.λ. ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ μεγάλος.

Για την αποφυγή αυτού του φαύλου κύκλου χρησιμοποιείται ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό φως UV-C 254 nm (UVGI) το οποίο προστατεύει τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους σας.

Κανένας άλλος τρόπος απολύμανσης δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, εύκολος στην εγκατάσταση και με τόσο απλή και με χαμηλό κόστος συντήρησης. οι συσκευές X Plus απολυμαίνουν κάθε κλειστό χώρο,αξιόπιστα και με ασφάλεια. Είναι φιλικές στο περιβάλλον χωρίς την χρήση χημικών ουσιών και χωρίς να παράγουν όζον.