Προστατευτική Μάσκα Προσώπου

Προστατευτική Μάσκα Προσώπου

Μάσκα υψηλής προστασίας που φιλτράρει έως και 98% των βακτηρίων.

Δοκιμασμένο από εξειδικευμένο εργαστήριο .

Μη ερεθιστικό, ελαστικό, ανθεκτικό και πρακτικό ευαίσθητο ύφασμα. 50% μεγαλύτερη επιφάνεια από το χειρουργικό πρότυπο.

Χωρίς λατέξ, χωρίς ελαστικό, κατάλληλο για vegans, πάνω από 50% μη υφασμένη επιφάνεια, χωρίς ίνες γυαλιού, πάχος και αντίσταση άνω του 100%, υπο-αλλεργικό, άνετο στη χρήση, προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου .

Πάνω από 100% πάχος & αντοχή από την απλή χειρουργική μάσκα μιας χρήσης.

Άνετη & εύκολη στη χρήση.

Λιγότερη συγκέντρωση μικροοργανισμών σε σύγκριση με το χειρουργικό πρότυπο = 30, αποτέλεσμα ειδικού εργαστηριακού ελέγχου.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 14 τεμ. & των 30 τεμ.

Η Montrasio Italia, μια κορυφαία ιταλική εταιρεία στην παραγωγή μη υφασμένων υφασμάτων από το 1946 , Παράγει και εμπορεύεται αντιβακτηριακές μάσκες , ικανές να φιλτράρουν έως και το 98% των βακτηριακών παραγόντων, όπως αποδεικνύεται από εξειδικευμένες εργαστηριακές δοκιμές.

Οι μάσκες κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία με υποαλλεργικό TNT, 100% χωρίς λατέξ και no Vegan. 50% μεγαλύτερες από τις κοινές μάσκες στην αγορά, καλύπτουν τόσο το στόμα όσο και τη μύτη με μία κίνηση: χωρίς κορδόνια και ελαστικά μέρη .Φοριούνται εύκολα μέσω δύο πλευρικών ανοιγμάτων τοποθετημένων σε συνδυασμό με τα αυτιά.

Αυτές οι μάσκες νέας γενιάς είναι ειδικά σχεδιασμένες για να εξασφαλίζουν τη μέγιστη ευκολία χρήσης, άνετη εφαρμογή και τέλεια προσκόλληση στο πρόσωπο. Χάρη στις ελαστικές ιδιότητες και την υψηλή αντοχή του μη υφασμένου υφάσματος που τις συνθέτει, προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε τύπο προσώπου χωρίς να χάνουν την εγγενή  λειτουργικότητα.

Οι μάσκες είναι μίας χρήσης: αφού χρησιμοποιηθούν απορρίπτονται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς που ισχύουν στη χώρα και την πόλη που βρίσκεστε .

Οι μάσκες διανέμονται με την επωνυμία L'Unico Originale, την καλύτερη μάρκα της Montrasio Italia,

Μια εταιρεία που ήταν πάντα προσεκτική στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών και πιστή στις αξίες της . Με την πιστοποίηση και τη βαρύτητα του “Made in Italy” .

Η εταιρεία δηλώνει: «Ενόψει μιας τόσο σοβαρής έκτακτης ανάγκης και της έλλειψης μάσκας, αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να διαθέσουμε την ικανότητα παραγωγής και το πνεύμα της καινοτομίας που μας διακρίνει να αναπτύξουμε ένα χρήσιμο και εύχρηστο προϊόν, με σκοπό να το χρησιμοποιήσει ο ιταλικός και ο διεθνής πληθυσμός όλων των ηλικιών. Όπως υποδεικνύουν οι ιατρικές και επιστημονικές αρχές, οι μάσκες από μόνες τους δεν μπορούν να απομονώσουν τον ιό, αλλά, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, αντιπροσωπεύουν έναν πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο περιορισμού της εξάπλωσής του ».

Montrasio Italia

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.